Buitenkidsdag | zaterdag 8 mei 2021


Droomt jouw zoon of dochter ook van een echte rit in de natuur?

Buiten rijden met een paard is zowat het leukste wat er is!


Omdat we de kids al van jongs af aan willen laten proeven van dit leuke aspect van paardrijden, hebben we onze buitenrijdag in het leven geroepen. 
Het is helemaal anders dan in de piste rijden, dus we bereiden ons in elk geval eerst even voor zodat we weten waaraan we ons kunnen verwachten op buitenrit.

Wie wil mag met zijn paard aan de hand naar buiten. Voor de durvers die willen rijden zorgen we voor een begeleider aan de hand om buiten te rijden, omdat zij volgens de wet nog niet alleen mogen buitenrijden. Niettemin kunnen we hen op deze manier toch echt eens de ervaring geven van een ritje te paard in de natuur... heerlijk!

DEZE KIDSDAG IS REEDS VOLZET. Je kan je hieronder nog inschrijven voor de wachtlijst. 

leeftijd

7-11 jaar

niveau

2-3

prijs

€ 55

max. aantal deelnemers

12

datum

zaterdag 8 mei 2021

uur

14-17u

KADOTIP! Deze kidsdag kado doen?

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. 

Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen aan €5/dag voor de eerste 3 dagen, aan €10 per dag voor dag 4-5 (max. 5 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering aan €33 (C-verzekering + lidgeld Pony Connect). 

Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor een totaal van €48/jaar (verzekering + lidgeld Pony Connect). 

De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de super leuke kidsdag van vorige week.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 

SPRING JE MEE?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer