Rijvaardigheidsdag | 1 december 2018


Wil jouw kind graag zijn/haar rijkwaliteiten wat aanscherpen?

Dan is deze rijvaardigheidsdag zeker iets voor hem/haar!Een ganse namiddag focussen we enkel op het ontwikkelen van een betere zit en meer controle op de rug van het paard. Kinderen die in de lessen wat moeite hebben met rijden kunnen hierbij aansluiten, maar ook kinderen die gewoon graag een betere ruiter willen worden op een paardvriendelijke manier zijn zeker welkom!

We werken aan basisvaardigheden zoals sturen, stoppen, versnellen, figuren rijden, ... zodat we de puntjes op de i kunnen zetten qua rijvaardigheid. 


leeftijd

7-11 jaar

niveau

1-2

prijs

€ 55

max. aantal deelnemers

12

datum

zaterdag 1 december '18

uur

14-17u

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de super leuke kidsdag van vorige week.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 

een betere ruiter worden?

Contact

Pony Connect

Bedrijfsleider: Julie Verstraete
0487/67 03 37
hallo@PonyConnect.be

Adres (OP AFSPRAAK):
Moutputstraat 6
9850 Deinze

Cookie Disclaimer

Word een vriend van PonyConnect

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer, J. Pont