Springkamp | 2-4 januari 2020


Is jouw zoon of dochter ook gek op springen?

Wil hij of zij graag leren hoe je een paard zover krijgt dat hij wil springen over balken en andere obstakels?

Dan zit je hier op het juiste adres!

In drie dagen leren we de kids hoe ze met een pony moeten communiceren, zowel op de grond als in het zadel. Alleen als ze een 'taal' kunnen spreken met de pony is het mogelijk om hem ook te laten meedenken met wat het kind wil. 

Dit is een doelgericht kampje: de kids hebben duidelijke plannen en weten waar ze naartoe kunnen werken in deze drie dagen. Ze hebben in elk geval na drie dagen geleerd waarom een paard niet zomaar uit zichzelf springt en hoe je d.m.v. samenwerking en lichaamstaal een paard obstakels kan leren overwinnen.

Een echte aanrader voor wie snel vooruit wil met een pony!

DIT KAMP IS REEDS VOLZET (inschrijven op de wachtlijst nog mogelijk). 

leeftijd

7-11 jaar

niveau

2-3

prijs

niet blijven slapen: € 225

max. aantal deelnemers

10

datum

do-za 2-4 januari '20

uur

10-16u (opvang van 9-17u)

inbegrepen

middagmaal (boterhammen) + drank + vieruurtje

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Onze dochter heeft zo genoten van het paardenkamp. Ik mocht er haar de eerste week nadien niet van spreken want ze werd erg emotioneel, zo hard miste ze de sfeer en de paarden. ” 

S.D. mama van C. en E.

spring je erin?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer