Pension

 

 

 

 

Je pony natuurlijk huisvesten?

 

 

 

 

 

Paddock Paradise met 24/7 toegang tot soortgenoten, beweging, ruwvoer en water

 

 

Op zoek naar een rustige plek in een paardvriendelijke omgeving? 

Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om pensionpaarden en -pony's te huisvesten, los van de Pony Connect-lespaarden. 

Onze paarden leven in kuddeverband, 24/7 toegang tot de loopstallen, ruwvoer, sociaal contact en drinkwater (automatische, verwarmde drinkbakken). We trachten op die manier een zo paardvriendelijk mogelijke omgeving te creëren voor jouw viervoeter, met respect voor zijn natuur. 

 

Wat verwachten wij van jou? 

Wij leven bij Pony Connect met onze paarden & pony's volgens de Parelli-methode en gaan met respect om met onze viervoeters. Wij verwachten van jou hetzelfde. Je hebt minimaal een opleiding Parelli Level 1 gevolgd of bent bereid bij te leren over de zeven spelletjes en je staat open voor onze filosofie. 

 

Lezen hoe wij onze pony's huisvesten?

Wat krijgen jij en je viervoeter als je bij ons op pension staat?

✔  rust en vertrouwen dat je paard/pony steeds voldoende beweging en voeding heeft (je hoeft er niet per se elke dag naartoe te komen om hem te rijden)

✔  mogelijkheid tot huren van de Pony Connect B-camionette voor verplaatsingen

✔  je wordt lid van onze besloten community Discord en wordt opgenomen in een fijn team van klanten en studenten(mogelijkheden tot gezamenlijke buitenritten, activiteiten etc.)

✔  je wordt mee opgenomen in de vaccinatie-, ontworming-, tanden- en hoefsmidronde (dierenarts Animedi; bekapper Rebecca Hallemeersch & Brent Bouckaert)

✔  mogelijkheid tot het volgen van horsemanship-lessen aan gereduceerd tarief

✔  vrij gebruik van onze accommodatie: binnenpiste, buitenpiste, round pen, obstakeltracks,... (we werken met een gemeenschappelijke Google-agenda)

✔  plaats voor je zadelkast

✔  je paard/pony krijgt 24/7 vriendjes, ruwvoer, water (verwarmde drinkbakken), tweemaal per dag krachtvoer in de feed pens en staat continu onder toezicht

Indien gewenst nemen wij ook de training van jouw paard op ons, vb. bij afwezigheid, vakantie of wanneer je graag wat extra ondersteuning wenst. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid door een mailtje te sturen naar julie@ponyconnect.be of bel 0487/67 03 37.

 

je pony op pension bij pony connect?

Pony Connect behaalde het Equilabel voor een gemengd bedrijf (manege + pension)
Pony Connect behaalde het Equilabel voor een gemengd bedrijf (manege + pension)

 

 

 

 

Getuigenis

 

"Ik ben zo blij dat ik hierheen verhuisd ben met onze pony. We hebben een goeie accommodatie, onze pony krijgt de beste zorgen en we zijn zo blij deel te mogen uitmaken van de Pony Connect-community."

 

B.D. met pony Z.

 

 

 

 

 

Contact

Pony Connect

Bedrijfsleider: Julie Verstraete
0487/67 03 37
hallo@PonyConnect.be

Adres (OP AFSPRAAK):
Moutputstraat 6
9850 Deinze

Cookie Disclaimer

Word een vriend van PonyConnect

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer, J. Pont