Lesdag Behendigheid: controle krijgen over elke voet en beweging van je paard

zondag 15 november 2020


Wil je graag behendiger worden met je paard?

Wil je leren om een parcours vol obstakels en moeilijkheden af te leggen met een paard als partner?

Dat is wat we gaan leren op deze lesdag!

Doorheen allerlei natuurlijke obstakels (boomstammen, balken, waterpassage, labyrint,...) leer je hoe je behendig met je paard allerlei hindernissen kan overwinnen.
Heel belangrijk hierbij is dat je kan communiceren met je paard en dezelfde taal kan spreken als je paard. Dat leren we jou door middel van lichaamstaal, zowel naast als op het paard.

Dit wordt absoluut een uitdagende en grensverleggende lesdag!

leeftijd

12-18 jaar

niveau

2+

prijs

€ 90

max. aantal deelnemers

8

datum

zondag 15 november 2020

uur

13-17u

lesgeefsters

Marie & Julie

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de super leuke lesdag van vorige week.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 
  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer