Freestylekamp | 30 oktober-1 november 2019


Freestyle rijden = rijden zonder bit, met een halster, teugels en een stick, of wie weet zelfs zonder halster... bitloos rijden is bij Pony Connect ons stokpaardje. Reden te meer om er een volledig kampje aan te wijden!
Tijdens dit kamp leren de kids hoe ze hun paard moeten leren sneller en trager gaan en leren sturen en figuren rijden met behulp van hun zit- en beenhulpen, zonder altijd meteen afhankelijk te zijn van de teugels. 

Denk je dat jouw kind dit ook wel fijn zou vinden? 

Dan is dit kamp zeker iets voor hem/haar!


We gaan de herfstvakantie ook dit jaar terug opfleuren met een leuk driedaags kamp! Drie dagen op kamp tussen de paarden, samen met leeftijdsgenootjes die dezelfde interesse delen: als dat niet leuk wordt! 
 
Deze vakantie gaan we vooral toewerken naar het rijden zonder hoofdstel: de kinderen leren op een natuurlijke en paardvriendelijke manier hoe ze hun paard kunnen rijden met behulp van benen en zit, en enkel de teugels gebruiken wanneer het echt nodig is. Dit is zowel voor de paarden als de kinderen en heel aangename en ontspannen manier om paard te rijden, waarbij we gebruik maken van de psychologie en natuurlijke leercapaciteiten van een paard.

DIT KAMP IS REEDS VOLZET (inschrijven op de wachtlijst is nog mogelijk).

leeftijd

7-11 jaar

niveau

1-2

prijs

€ 225 (niet blijven slapen)

max. aantal deelnemers

10

datum

wo-vr 30 okt-1 nov '19

uur

10-16u (opvang van 9u-17u)

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. 

Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen aan €5/dag voor de eerste 3 dagen, aan €10 per dag voor dag 4-5 (max. 5 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering aan €33 (C-verzekering + lidgeld Pony Connect). 

Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor een totaal van €48/jaar (verzekering + lidgeld Pony Connect). 

De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wou graag nog even laten weten dat het kampje voor onze zoon en dochter een schot in de roos was!”

K.W. mama van J. en S.

Zin om mee te doen?

Contact

Pony Connect

Bedrijfsleider: Julie Verstraete
0487/67 03 37
hallo@PonyConnect.be

Adres (OP AFSPRAAK):
Moutputstraat 6
9850 Deinze

Cookie Disclaimer

Word een vriend van PonyConnect

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer, J. Pont