Rij- & Clickerkamp | wo-vr 13-15 april '22


Is jouw zoon of dochter ook gek op pony's?

Wil hij of zij graag leren hoe je een pony op een goeie manier dingen aanleert en ermee kan samenwerken, op de grond en op z'n rug?

Dan zit je hier op het juiste adres!

In deze drie dagen leren we de kids hoe ze een pony op een positieve manier met clickertraining nieuwe oefeningen kunnen aanleren en werken ze uiteraard ook verder aan hun onafhankelijke zit. 

Zo leren ze op een goeie manier enerzijds hun pony beter kennen en anderzijds zelf een betere ruiter in balans te worden, zodat ze op een paardvriendelijke manier zò goed worden met pony's dat zelfs hun pony vindt dat ze goed bezig zijn!

Een echte aanrader voor wie snel vooruit wil met een pony!

leeftijd

7-14 jaar

niveau

1-2

prijs

€ 240

max. aantal deelnemers

10

datum

woensdag-vrijdag 13-15 april '22

uur

10-16u (opvang 9-17u)

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. 

Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen aan €5/dag voor de eerste 3 dagen, aan €10 per dag voor dag 4-5 (max. 5 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering aan €33 (C-verzekering + lidgeld Pony Connect). 

Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor een totaal van €48/jaar (verzekering + lidgeld Pony Connect). 

De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


"Een dikke merci voor de fijne week die jullie samen met de kids en paarden/pony's gemaakt hebben. Mijn dochter heeft er enorm van genoten en heeft echt het gevoel opnieuw stappen te hebben gezet. Ik vind het zo fijn om zien dat dit echt haar ding is en om haar gedrevenheid en engagement te ervaren."

E.D. mama van B. & R.

Wil jij ook beter worden met pony's?

Contact

Pony Connect

Bedrijfsleider: Julie Verstraete
0487/67 03 37
hallo@PonyConnect.be

Adres (OP AFSPRAAK):
Moutputstraat 6
9850 Deinze

Cookie Disclaimer

Word een vriend van PonyConnect

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer, J. Pont