Dé Pony Connect Academy

 

Wil je graag op je eigen tempo zoveel mogelijk bijleren over ponytaal? 

Dat kan! Via de online Pony Connect Academy :-). 

Bij Pony Connect spelen wij met onze pony's volgens de Parelli Natural Horsemanship-methode. Een manier om op een natuurlijke manier paarden en pony's te leren trainen, uitgeschreven door de Amerikaan Pat Parelli en zijn ex-vrouw Linda. Zijn boeiend stap-voor-stap zelfstudieprogramma met filmpjes en boekjes loodst je helemaal doorheen de taal die paarden met elkaar spreken, level per level, om op die manier te leren hoe je een onbreekbare band met je paard kan opbouwen. Een prachtige dosis kennis zit verzameld in die Parelli-pakketten. Alleen... die zijn allemaal in het Engels!

Omdat we weten dat niet alle kinderen met een pony (en ook sommige mama's :-D) vlot genoeg Engels spreken en lezen om deze pakketten te begrijpen, heeft Julie een eigen online Pony Connect Academy opgericht. Deze is nog verder in opbouw, maar tot nu toe kan je alvast de basics van level 1 helemaal bekijken, filmpje per filmpje.

 

Level 1 is dé basis naar een veilige en harmonieuze connectie met je pony! 

 

Kan je al niet meer wachten om àlles te weten te komen over échte ponytaal, zodat je eindelijk kan begrijpen wat je pony zegt?

Kijk dan gauw hieronder welk(e) filmpje(s) je graag wil bestellen.

 

Kan je niet kiezen?

Je kan ook meteen de ganse grondwerk- en/of rijreeks bestellen aan voordeeltarief.

 

Ben je al Parelli Savvy Club-lid?

Dan krijg je er zelfs een korting bovenop! 

 

 

Getuigenis


“Alvast heel erg bedankt om mijn dochter mee te begeleiden in haar 'groot' worden. Ze leert nog steeds het meest bij jou en de paarden i.p.v. op school...”


E.D. mama van R. 

 


 

liever echte lessen volgen bij Pony Connect?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer, J. Pont