Onze pony's

 

Onze belangrijkste partners in ons project. Ze worden dagelijks met de beste zorgen omringd.

Onze pony's worden natuurlijk gehuisvest in onze paddock paradise met permanente toegang tot ruwvoer, waar ze 24/7 in kuddeverband voorzien worden van sociaal contact, steeds binnen en buiten kunnen lopen en alle ruimte hebben die ze nodig hebben.

Ze worden met veel liefde omringd door onze studenten, lesgevers en trainers

BONNIE

De kleinste pony van de boerderij is daarom niet altijd de liefste! Bonnie is soms een echte kapoen, maar eens ze weet dat je op je strepen staat, doet ze alles voor jou. Ze kan ook vrijheidsdressuur en haar lievelingsspelletje is voetballen! Bonnie houdt vooral erg van knuffels.

Parelli Level 3

GHAALIN

Zij is het levels-paard van Julie, als opvolgster van Shiva. Met haar behaalde Julie reeds haar level 4. Ghaalin is ideaal voor zowel de beginners als de gevorderden, omdat ze zeer kalm en verdraagzaam is, maar tegelijkertijd erg fijn getraind is en veel capaciteiten heeft. Ze houdt vooral erg van trektochten en buitenritten!

Parelli Level 5

WHISKY

Whisky is een lieve pony die vanaf 2016 op de boerderij erbij gekomen is. Hij is in het verleden opgeleerd door een lief meisje die hem zowat alles geleerd heeft van grondwerk, vrijheidsdressuur en rijden zonder zadel, buitenritten, etc. Hij is kalm en lief, en daarom ook ideaal voor de beginners.

Parelli Level 3/4

LOBKE

Een hele lieve en zachte merrie. Kalm en flink bij beginnertjes, maar fijngevoelig en vol capaciteiten voor de meer ervaren ruitertjes. Ze is erg slim en bijzonder atletisch, met een extra talent voor springen.

Parelli Level 3-4

TWEETY

Tweety kan best wel eens een koppige pony zijn, maar is bovenal wel erg grappig! Een leuke stevige pony die ieders vriend is. Wordt graag geborsteld en kan best wel flink zijn als je eventjes doorzet.

Parelli level 3

FINLEY

Deze pony is bij ons sinds najaar 2017 en is alleen al erg opvallend door haar leuke kleur! Ze is net als Tweety afkomstig uit Ierland. Ze is best wel extrovert, als is ze in hoofdzaak erg kalm en rustig als je er niet te veel van vraagt. Heeft veel capaciteiten voor een gevorderd ruitertje!

Parelli Level 2-3

Lyana

Lyana is een merrie met een mening, die af en toe wel een uitdaging kan zijn op emotioneel vlak. Enkel voor de meer gevorderde ruiters.

Parelli Level 3

CONDOR

Condor is een prachtige witte Spaanse ruin die heel lief en zachtaardig is, licht te rijden is en altijd flink zijn best doet voor zijn ruiters.

Parelli Level 3

ROMY

Romy is een lieve B-pony waar alle kindjes gek op zijn. Ze is een mooie verschijning maar tegelijk heel rustig en kalm eens je haar in de hand of onder het zadel hebt.

Parelli Level 3

VICTORIANA

Victoriana staat bij ons sinds zomer 2020 en is een hele uitdaging. Heel gevoelig en lief maar wel een paard met heel wat capaciteiten. Een ideaal projectje voor onze gevorderde studenten.

Parelli Level 2-3

AQUILON

Aquilon kwam bij ons in september 2020. Hij is een hele lieve ruin en heel fijn bij het grondwerk en in vrijheid, maar onder het zadel een uitdaging! Enkel voor onze gevorderde studenten.

Parelli Level 3

RUX

Een lieve ruin en meteen ook de grootste van de bende. Hij werd opgeleid doorheen alle Parelli-levels door zijn vorige eigenaresse Eline, maar nu krijgt hij bij ons alle verdere liefde en aandacht zodat hij zich kan ontplooien tot een flink en betrouwbaar lespaard voor de grotere ruiters.

Parelli Level 3

DONDER

Donder is een lieve C-pony die reeds heel wat ervaring heeft in dressuur, springen, recreatief rijden alsook in lichte mate met Natural Horsemanship. Hij is het beste vriendje van Romy en ziet er gewoon alleen al superschattig uit :-). Weliswaar een pittige maar hele lieve pony.

Parelli Level 2

FINN SENSATION

Finn Sensation is hier gekomen doordat de vorige eigenaresse er niet langer mee kon rijden. Hij is een schat van een paard maar heeft wat tijd nodig om terug vertrouwen en spieren op te bouwen. Een hele lieve en atletische ruin LBI ruin die zeker een mooie sportcarrière tegemoet kan gaan.

Parelli Level 2-3

AMERO

Onze (voorlopig) enige hengst op Pony Connect, en tegelijk de kleinste pony van allemaal :-). Amero is heel zachtaardig en lief eens je hem in je hart meehebt, maar hij stelt zich wel behoorlijk defensief op als je zelf niet goed in je energie zit. Nog volop in opleiding maar dit wordt beslist een toppertje als kinderpony :-).

Parelli Level 0-1

ROSIE

Deze dame kwam samen aan met Amero, ze zijn dan ook goeie vriendjes. Rosie heeft vermoedelijk al een behoorlijk pittig leventje achter de rug, te zien aan haar fysieke bouw, maar het is niettemin een echte schat en ieders vriend. Ze houdt van knuffelen en poetsen!

Parelli Level 0-1

Je pony in training bij Pony Connect?