Lesdag Rechtrichten: je paard helpen om zich fysiek beter te dragen, op de grond en te paard

zondag 20 december 2020


Wil jouw paard beter leren aanvoelen, en voelen wat recht en scheef is?
Wil je ervoor zorgen dat je je paard kan helpen om mooi in balans te lopen?

Dan is deze lesdag zeker iets voor jou!Een ganse namiddag focussen we op het ontwikkelen van het ruitergevoel, leren voelen en zien hoe en waar ons paard scheef is en technieken aanleren om ons paarden rechter en beter in balans te laten lopen. Dé basis voor een leven lang rijplezier voor zowel ruiter als paard, want enkel een recht paard dat in balans is kan zijn spieren goed ontwikkelen en kan een ruiter correct dragen. 

Dé lesdag voor al wie geïnteresseerd is in de biomechanica van een paard en zijn paard beter wil leren helpen. 

leeftijd

12-18 jaar

niveau

2+

prijs

€ 90

max. aantal deelnemers

8

datum

zondag 20 december 2020

uur

13-17u

lesgeefsters

Marie & Julie

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de super leuke lesdag van vorige week.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 
  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer