Lesdag On Line: grondwerk aan het touw | zo 6 september 2020


Meer controle krijgen over de hulpen aan het touw? 
Beter leren communiceren met je paard door middel van een leidtouw op korte of minder korte afstand?

Dan is deze lesdag geknipt voor jou en je paard!

Op deze lesdag leren we jou meer over het grondwerk 'On Line' of aan het touw: je leert op de grond je paard beter kennen, werken aan specifieke doelen voor je levels die je wilt behalen, of je werkt verder op grotere afstand dan je al gewend bent. Hoe handiger je bent in de 7 spelletjes op de grond aan het touw, hoe beter je met je paard kan communiceren in vrijheid (Liberty) en in het zadel!

Kortom, dé lesdag als je je communicatie met je paard wil verbeteren op de grond!

leeftijd

12-18 jaar

niveau

2+

prijs

€ 90

max. aantal deelnemers

8

datum

zondag 6 september '20

uur

13-17u

lesgeefsters

Miya & Lisa

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de superboeiende lesdag van vorige week.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 
  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer