Lesdag Dressuur: vanuit een Freestyle basis opbouwen naar Finesse

zaterdag 1 mei 2021


Leren hoe je een goede zit aanneemt te paard? 
Wil je je verdiepen in de basis van dressuur? 

Dan is deze lesdag geknipt voor jou en je paard!

Op deze lesdag gaan we jouw zit en houding te paard eens grondig onder de loep nemen, en kijken hoe deze jouw paard beïnvloedt. Je leert in de basisgangen en -figuren om deze houding te blijven vasthouden in een flexibele beweging en je leert meteen hoe jouw balans en evenwicht de bewegingen van je paard beïnvloeden.

Dressuur is dé basis van alles dus dit is een onmisbare lesdag voor al wie graag verder wil met zijn paard op een correcte manier!

leeftijd

12-18 jaar

niveau

2+

prijs

€ 90

max. aantal deelnemers

8

datum

zaterdag 1 mei 2021

uur

13-17u

lesgeefsters

Marie & Julie

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de superboeiende lesdag van vorige week.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 
  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer