Lesdag Balans & Zit: in evenwicht paardvriendelijk rijden

zondag 18 oktober 2020


Wil je je zit verbeteren zodat je jezelf beter in harmonie voelt met je paard?

Ben je op zoek naar de juiste balans in het rijden of wil je dit nog verfijnen?

Dan is deze lesdag zeker iets voor jou!


We gaan volop oefenen hoe we onze balans te paard opzoeken - eerst door middel van simulaties, vervolgens ook op onze paarden natuurlijk. Enkel door correct op je paard te zitten kan je ervoor zorgen dat je hem niet stoort en dat jullie samen op een correcte manier kunnen rijden.

Wij helpen je zoeken naar de correcte zit zodat jullie op een fijne manier kunnen samen trainen. Eens je dat gevoel van echte harmonie ervaren hebt wil je het nooit meer anders!

leeftijd

12-18 jaar

niveau

2+

prijs

€ 90

max. aantal deelnemers

8

datum

zondag 18 oktober 2020

uur

13-17u

lesgeefsters

Marie & Julie

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de super leuke lesdag van vorige week.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 
  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer