Kidsdagen (N1-2)      
✔  Veiligheid, vertrouwen en plezier staan op de eerste plaats 

      
✔  Zowel verzorging, grondwerk als rijden 

      
✔  Niet alleen een band opbouwen met je paard, maar ook met leeftijdsgenootjes met dezelfde interesse 

      
✔  Ideaal als kennismaking met onze werkwijze 

      
✔  Leuk om met andere leskindjes in contact te komen

Kidsdagen zijn ideaal om kennis te maken met ons lessysteem, onze paarden en onze lesgeefsters. Wil je je meer verdiepen in Natural Horsemanship maar vind je de stap naar wekelijkse lessen wat te groot? Weet je niet zeker of paardrijden wel dé hobby is voor je zoon/dochter maar wil je hen graag eens laten proeven? Kijk dan zeker naar de actuele data hieronder en schrijf je zoon/dochter snel in of vraag gerust om meer info!

kadotip! EEN KIDSDAG KADO DOEN?

Brevetafname

zo 30 aug '20

Niveau 2-3
7-18 jaar

Springkidsdag

za 12 sept '20

Niveau 1-2
7-11 jaar

Clickertrainingsdag

za 10 okt '20

Niveau 1-3
7-11 jaar

horsemanshipdag

za 21 nov '20

Niveau 1
7-11 jaar

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de super leuke kidsdag van vorige week.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 
Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.
MUTUALITEIT
Documenten voor de mutualiteit kunnen steeds door ons ingevuld worden op volgende wijze: bezorg ons het formulier zo volledig mogelijk ingevuld + een aan de mutualiteit geadresseerde envelop met postzegel. Dan zorgen wij dat het ingevuld wordt en op de post wordt gedaan. 

HUISHOUDELIJK REGLEMENT
Bekijk hier ons huishoudelijk reglement.
  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer