Kids-Parelli-Games | zaterdag 24 april 2021


Deze dag wordt er één om nooit te vergeten! Voor de tweede maal organiseert Pony Connect de enige echte Parelli-Games voor kids.

Een dag waar je moét bij zijn!


De Parelli Games zijn een soort wedstrijd waarbij je niet alleen wordt beoordeeld op het resultaat, maar waarbij ook de relatie tussen jou en je paard meetelt. Je wordt gescoord op alle 'savvies' of onderdelen van Parelli: on line, liberty, freestyle en finesse - en dit op je eigen niveau uiteraard!

Het wordt geen harde competitie maar vooral een leuke dag waarop je eens kan testen hoe goed de relatie wel is met je paard en ontdekken wat jullie nieuwe uitdagingen zijn. 

Je kan meedoen met je eigen paard of met een paard/pony van Pony Connect.

Zin in een wedstrijd waarbij de relatie van je paard voor evenveel punten meetelt als het resultaat zelf?
SCHRIJF JE DAN GAUW HIERONDER IN!

leeftijd

7-18 jaar

niveau

1-4

prijs

€ 55

max. aantal deelnemers

15

datum

zaterdag 14 april 2021

uur

14-17u

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS"Onze kinderen waren superenthousiast na de kidsdag het voorbije weekend! 


Ze willen dan ook heel graag vaker komen paardrijden bij jullie!"G.T. mama van M., L. en J.

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer