Clickertrainingsdag | 10 oktober 2020


Deze dag wordt er één om nooit te vergeten! Voor het eerst organiseert Pony Connect een echte clickertrainingsdag. Een unieke gebeurtenis!

Met clickertraining of R+ training leer je je pony op een positieve manier leuke dingen aan, gaande van kunstjes en vrijheidsdressuur tot objecten aanraken, of gewoon simpelweg flink volgen, stoppen of z'n benen verzetten waar en wanneer jij dat wil. Alles kan je op commando zetten met deze trainingsmethode.

Onze lesgeefster Charlotte heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in deze trainingsvorm en wil dan ook het beste van zichzelf geven op deze dag. 

Een dag om niet te missen!

Je kan meedoen met je eigen paard of met een paard/pony van Pony Connect.

DEZE KIDSDAG IS REEDS VOLZET. 

leeftijd

7-11 jaar

niveau

1-3

prijs

€ 55

max. aantal deelnemers

10

datum

zaterdag 10 oktober 2020

uur

14-17u

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. 

Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen aan €5/dag voor de eerste 3 dagen, aan €10 per dag voor dag 4-5 (max. 5 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering aan €33 (C-verzekering + lidgeld Pony Connect). 

Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor een totaal van €48/jaar (verzekering + lidgeld Pony Connect). 

De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de super leuke kidsdag van vorige zondag.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 

Contact

Pony Connect

Bedrijfsleider: Julie Verstraete
0487/67 03 37
hallo@PonyConnect.be

Adres (OP AFSPRAAK):
Moutputstraat 6
9850 Deinze

Cookie Disclaimer

Word een vriend van PonyConnect

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer, J. Pont