Trektocht-5-daagse | 6-10 juli 2020


We hebben een jaartje overgeslaan, maar in 2020 gaan we er weer voor: onze jaarlijkse trektocht!

We overnachten uiteraard in tenten, en overdag trekken we van plaats naar plaats met onze trouwe viervoeters. Nu eens door het Leieland, dan eens door het Meetjesland. Wie weet waar gaan we dit jaar naartoe...?

Voor een trektocht moet je al enige rij-ervaring onder de knie hebben... enkel voor de meer gevorderde studenten dus, graag in het bezit van een A-brevet of gelijkwaardig door ervaring. 
Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, zodat we het veilig en gezellig kunnen houden. Haast je dus gauw om in te schrijven!

Ter voorbereiding op de trektocht gaan we iedere dinsdagavond wandelen onder begeleiding van Julie. 

DEZE TOCHT IS REEDS VOLZET. 

leeftijd

14+ jaar

niveau

2+

prijs

blijven slapen: € 350

max. aantal deelnemers

7

datum

6-10 juli 2020

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


"Bedankt aan iedereen die meehielp om zo een leuke tocht voor onze kinderen te organiseren. Ik denk dat er hier al eentje op de eerste rij staat om volgend jaar terug mee te gaan :-)."

M.T. mama van J.
  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer