Springkamp | 26-28 december 2019


Ben jij ook helemaal gek op springen?

Wil je leren hoe je een paard zover krijgt dat hij graag springt over balken en andere obstakels?
Wil je je springtechniek wat verfijnen en beter leren inschatten hoe je juist over een sprong moet rijden?

Dan zit je hier op het juiste adres!

In drie dagen leren we je hoe je met een paard moeten communiceren, zowel op de grond als in het zadel. Alleen als je een 'taal' kunt spreken met je pony is het mogelijk om hem ook te laten meedenken met wat je wil. 

Dit is een doelgericht kampje: we geven jullie een duidelijk plan zodat je weet waar je naartoe kan werken in deze drie dagen. Je hebt in elk geval na drie dagen geleerd waarom een paard niet zomaar uit zichzelf springt en hoe je d.m.v. samenwerking en lichaamstaal een paard obstakels kan leren overwinnen.

Een echte aanrader voor wie snel vooruit wil met zijn (verzorg)paard!

leeftijd

12-18 jaar

niveau

1-3

prijs

niet blijven slapen: € 225

max. aantal deelnemers

10

datum

do-za 26-28 december '19

uur

10-16u (opvang van 9-17u)

inbegrepen

middagmaal (boterhammen) + drank + vieruurtje

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Onze dochter heeft zo genoten van het paardenkamp. Ik mocht er haar de eerste week nadien niet van spreken want ze werd erg emotioneel, zo hard miste ze de sfeer en de paarden. ” 

S.D. mama van C. en E.

spring je erin?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer