Parelli-horsemanshipkamp | 13-17 juli 2020


Intensief les krijgen van 3*-Parelli-instructeur Mieke Lannoo en ex-Parelli-instructeur Julie Verstraete?

De kennis van paardenpsychologie een gigantische boost geven?


Nog dieper inzicht krijgen in hoe een paard denkt en leert?

Dàt is wat we de kinderen leren tijdens dit Parelli-horsemanshipkamp!

We gaan zowel op als naast ons paard aan de slag met oefeningen om ons paard beter te begrijpen. Door een duidelijke communicatie kunnen we de kinderen goed leren samenwerken met een pony, zodat hij weet wat het kind wil. Enkel als ze elkaar begrijpen kunnen oefeningen op een correcte manier uitgevoerd worden. We werken zonder intimidatie, maar op een paardvriendelijke en correcte manier. We beginnen steeds met grondwerk en de kinderen leren rijden zonder bit, maar op touwhalster, zowel met als zonder zadel.

We werken volgens de noden van de kinderen, ieder krijgt waar hij/zij op dat moment nood aan heeft in zijn/haar horsemanship journey. 

Mieke Lannoo is opgegroeid tussen de paarden en intussen al meer dan 15 jaar actief in Parelli Natural Horsemanship. Ze is voltijds Parelli-instructeur en helpt vooral volwassenen op een logische manier om te gaan met hun paard. Ze traint jonge paarden, probleempaarden, sportpaarden, etc. vanuit haar eigen passie en ervaringen. Mieke geeft nagenoeg nooit meer les aan kinderen, grijp dus snel deze kans!

Julie Verstraete is net als Mieke al zo'n 16 jaar actief in Parelli Natural Horsemanship, eerst als student, nadien als instructeur, maar sinds een drietal jaar geeft ze niet vaak meer les. Dit is dus een unieke kans om ook nog eens een week les te krijgen van haar! 

Geïnteresseerd? Schrijf dan snel in via onderstaande link!


DIT KAMP IS REEDS VOLZET. Je kan hieronder nog inschrijven voor de wachtlijst. 

leeftijd

7-18 jaar

niveau

2-3

prijs

deelnemer (extern): € 450
toeschouwer: €40/dag

max. aantal deelnemers

12

datum

ma-vr 13-17 juli 2020

uur

10-16u (opvang van 9-17u)

inbegrepen

middagmaal (boterhammen) + drank + vieruurtje

KADOTIP! Dit kampje kado doen?

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Het is spectaculair hoe de concentratie van onze dochter is verbeterd sinds ze bij jullie komt, ze is ook enorm vooruit gegaan op school.”

D.B. mama van N.

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer