Obstakelkamp | 2-4 nov '20


Wil je kind graag behendiger worden met een paard?

Wil hij of zij leren om een parcours vol obstakels en moeilijkheden af te leggen met een paard als partner?

Dat is wat we gaan leren op dit kamp!

De kids leren doorheen allerlei natuurlijke obstakels (boomstammen, balken, waterpassage, labyrint,...) hoe ze behendig met hun paard allerlei hindernissen kunnen overwinnen.
Heel belangrijk hierbij is dat ze kunnen communiceren met hun paard en dezelfde taal spreken als hun paard. Dat leren we de kinderen door middel van lichaamstaal, zowel naast als op het paard.

Dit wordt absoluut een uitdagend en grensverleggend kamp!

DIT KAMP IS REEDS VOLZET. Je kan nog inschrijven voor de wachtlijst.

KADOTIP! Dit kampje kado doen?

leeftijd

7-11 jaar

niveau

2-3

prijs

niet blijven slapen: €225

max. aantal deelnemers

10

datum

ma-wo 2-4 nov '20

uur

10-16u (opvang van 9-17u)

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Het is spectaculair hoe de concentratie van onze dochter is verbeterd sinds ze bij jullie komt, ze is ook enorm vooruit gegaan op school.”

D.B. mama van N.

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer