Buitenrijkamp jongeren | di-do 13-15 april 2021


Altijd al gedroomd van mooie lange buitenritten te maken met je paard? 
Wil je leren hoe je op een veilige manier buiten de piste kan gaan rijden en wat de basisvoorwaarden zijn voor een fijne en veilige buitenrit?

Dan is dit kamp geknipt voor jou en je paard!

Tijdens dit kamp leren we jou meer over het buitenrijden met je paard: ideaal als voorbereiding voor al wie graag wil meedoen aan TREC-wedstrijden, op trektocht wil, of gewoon graag goed wil leren buitenrijden. We zorgen ervoor dat je goed op de veiligheid leert letten en dat je de basisbeginselen van het outdoor rijden goed onder de knie krijgt, want dit is wel degelijk iets helemaal anders dan in een piste rijden!  

In drie dagen gaan we eens echt uitgebreid werken aan onze vaardigheden om ons paard z'n vertrouwen te winnen op wandeling, eerst aan de hand, daarna ook te paard, en we leren je wat meer bij over de regels en dingetjes die er allemaal extra komen bij kijken als je op buitenrit wil. 

Het perfecte kamp voor al wie ervan droomt om ooit lange mooie wandelingen te paard te gaan maken! 

DIT KAMP IS REEDS VOLZET. Je kan nog inschrijven op de wachtlijst. 

leeftijd

12-18 jaar

niveau

2-3

prijs

niet blijven slapen: € 240

max. aantal deelnemers

10

datum

dinsdag t.e.m. donderdag 13-15 april 2021

uur

10-16u (opvang van 9-17u)

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. 

Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen aan €5/dag voor de eerste 3 dagen, aan €10 per dag voor dag 4-5 (max. 5 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering aan €33 (C-verzekering + lidgeld Pony Connect). 

Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor een totaal van €48/jaar (verzekering + lidgeld Pony Connect). 

De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Onze dochter heeft zo genoten van het paardenkamp. Ik mocht er haar de eerste week nadien niet van spreken want ze werd erg emotioneel, zo hard miste ze de sfeer en de paarden. ” 

S.D. mama van C. en E.

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer