Buitenkamp | 13-16 april 2020


Wat is er leuker dan met een paard niet enkel in de piste te blijven, maar ook eens naar buiten te gaan? 
We bereiden ons uiteraard voor in de piste, maar wat is het heerlijk om uiteindelijk ook écht buiten te gaan wandelen!

Denk je dat jouw kind dit ook wel fijn zou vinden? 

Dan is dit kamp zeker iets voor hem/haar!

Deze zomervakantie gaan we genieten van het zonnetje met onze paarden, en dan nog wel buiten de vier wanden van de piste! Vier dagen op kamp tussen de paarden, samen met leeftijdsgenootjes die dezelfde interesse delen: als dat niet leuk wordt! 
 
Deze vakantie gaan we vooral toewerken naar het buiten wandelen (aan de hand of te paard) met onze pony's. Kinderen onder 12 jaar mogen nog niet officieel alleen buiten rijden, maar dat betekent niet dat we nog niets buiten kunnen doen! 

We bereiden ons eerst goed voor in de piste zodat we de nodige kwaliteiten hebben om te kunnen buiten wandelen, en vervolgens gaan we dit in de praktijk brengen buiten. Eerst aan de hand, voor de meer gevorderde durvers ook te paard. Geen nood mama of papa: we zorgen voor voldoende begeleiding zodat de kinderen die naar buiten gaan steeds de nodige begeleiders naast zich hebben. Veiligheid komt uiteraard steeds op de eerste plaats!

Zin in? Schrijf je kind dan snel in via onderstaande knop!

leeftijd

7-11 jaar

niveau

2-3

prijs

niet blijven slapen: € 320

max. aantal deelnemers

10

datum

ma-do 13-16 april 2020

uur

10-16u (opvang van 9u-17u)

inbegrepen

middagmaal (boterhammen) + drank + vieruurtje

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wou graag nog even laten weten dat het kampje voor onze zoon en dochter een schot in de roos was!”

K.W. mama van J. en S.

Zin om mee te doen?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer